בתשובה לראובן, 29/06/04 10:18
ghee 229317
מה פירוש "לא מתקררת שוב למוצק"? לא בטמפרטורת החדר, או מתקררת למוצק אחר, או נשארת תמיד אמורפית כמו זכוכית...? בקיצור, מה קורה לחמאה מותכת בשתי מעלות קלווין?
ghee 229325
הנסיון שלי מראה שחמאה מותכת נפרדת לשומן ולקצף לבן. השומן נקרש בקרור כמו כל שומן אחר והקצף הלבן נשאר קצף לבן.
ghee 229450
התכוונתי, באותה טמפרטורה כמו מקודם. אני רוצה להאמין שב 2 קלווין זה כבר יתמצק ( אבל זה לא יהיה חמאה). גם קצפת וחמאה הם בעצם אותו דבר ( וגם מיונז או מים+שמן), אבל התכונות המכניות שונות לגמרי.
ghee 229470
הבנתי, תודה (גם לאיזי).

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים