בתשובה לראובן, 07/07/04 11:12
אה, אז תגיד קקולי וחנרקוקי! 231178
חייב להיות סוג של אוכל; בירושלמי "פעפועין וגדגדניות וחלוגלוגות מערבין בהן", ומסבירים שהכוונה ל"קקולי וחנרקוקי ופרפחוני"...
אה, אז תגיד קקולי וחנרקוקי! 231180
עכשיו הכל ברור.

"איך תרצה את הקקולי שלך, אדוני?"
"וול דאן עם נייר טואלט פרחוני בבקשה"
אה, אז תגיד קקולי וחנרקוקי! 231213
יש מאכל לובי שניקרא קוקלא. זה עשוי מסולת ושומן ומתבשל בסיר של החמין. דומה קצת למילוי של הקיקשקע רק יתר מוצק (כי אין לו קישקע שיחזיק אותו) ויותר מתובל.

אולי לזה הם מתכוונים.
אה, אז תגיד קקולי וחנרקוקי! 231593
קוקלה מקובלת במטבח הספרדי בכלל, וזהו שם כללי ל''קציצה'' מפחמימות ושומן שנוספת לתבשיל (בד''כ חמין אבל לא תמיד) כדי להוות תוספת עמילנית, למלא את קיבות הסועדים בזול ולספוג את הרוטב.
אמא, לחנרקוקי יש טעם של קקולי ! 231181
תגובה 231176

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים