בתשובה לכימאי מטבח, 28/04/05 10:45
נישואיו של אתאיסט 296670
תודה על ההסבר. חשבתי שהביצה מתפוצצת בגלל ששק האויר מתנפח בתוכה, אחרת גם ביצה במים לא רותחים היתה אמורה להסדק, לא? הינחתי שהמלח עושה משהו טוב לקרום של השק ההוא ו/או לנקבוביות בקליפה, אבל מה אני יודע?

מכל מקום, אני הולך לנסות את השיטה עם הציאניד הערב. הנשמה שלי כבר התחילה לארוז.
נישואיו של אתאיסט 296672
לנוכח הודעתו הקודמת של ראובן, אין לי אלא להגיד: חרמפפפ.
נישואיו של אתאיסט 296740
אכן, האוויר מספק את מרבית הלחץ. אבל לא תמיד זה מספיק לפיצוץ. השאלה שלנו היא מה במלח מטה את הכף לטובת שלמות הקליפה. למיטב ידיעתי, זוהי נטייתו של המלח לשמור את מי הבישול מחוץ לביצה. אבל ביטחוני היחלש נחלש.
נישואיו של אתאיסט 296745
בשובך עם המשיח, במהרה בימנו אמן, תגיד לנו אם שווה לנסות.
ביי בינתיים.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים