בתשובה לראובן, 10/10/05 9:54
עבדו עלי? 336433
כן.
הפסטה לא מלוחה.

ואלא אם כן ממליחים מאוד את הרוטב - היא לא טעימה.
עבדו עלי? 336444
ממליחים, בסדר, אבל *מאוד*? כמה מלח כבר נשאר בפסטה? הרוב הרי נשפך לכיור עם מי הבישול.
עבדו עלי? 336556
נכון.
זה מי מלח.
בדיוק כמו שמוסיפים מלח לאורז ‏1 ולתפוחי אדמה.
אם לא ממליחים בזמן הבישול, אתה מוצא את עצמך מוסיף יותר מלח לתבשיל עצמו‏2.

1 למרות שפעם אחת ניסיתי להכין אורז לפי מתכון שבו נטען בתוקף שיש להמליח רק בסוף. וזה עדיין יצא טוב‏3.
2 לגבי ה'יותר' - כמובן שלא תוסיף כף מלח לתבשיל. זה המון. אבל מבחינת מלח ש'נדבק' לתבשיל - תוסיף יותר.
3 אבל לא עד כדי כך שאני אכין שוב בשיטה הזו.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים