בתשובה לברקת, 08/03/06 21:48
צמחונות צהל"ית‎ 372530
אפשר פרטים?
צמחונות צהל"ית‎ 372532
כן, גם אני רוצה פרטים. בפרט, מה זה ''התדמית הבריאה של מוצרי טבעול''.
צמחונות צהל"ית‎ 372533
"התדמית הבריאה של מוצרי טבעול" היא ששומנים מן הצומח בריאים יותר מאלה שבאים מהחי, ואם אתה אוכל שניצל סויה עם "אפס כולסטרול" אתה מועיל לכלי הדם שלך. ברקת בטח יודעת משהו על החמרים שאתה בולע כשאתה מתייסר עם טבעול (הניחוש שלי: שומנים מוּקשים?).
צמחונות צהל"ית‎ 372535
נכון. צריך רק להסתכל על רשימת המרכיבים כדי לראות שטבעי/בריא - זה לא. מדובר במזון שעובד למוות.
כנ"ל לגבי "מרגרינה על בסיס שמן זית" וכל ההטעיות הדומות. עדיף ‏1 כבר להשתמש בחמאה, ואפילו לב"פ תסכים איתי.

1 או פטנט אחר - לקרר/להקפיא צלוחית עם שמן זית בתוכה, ולהשתמש למריחה על הלחם.
צמחונות צהל"ית‎ 372602
בהחלט כן. וגם עדיף לא להשתמש בממתיקים מלאכותיים משום סוג. וכשקונים משהו "מוכן" - אפילו גלידה או לחם, כדאי לקרוא את התוית אפילו במבט מרפרף, ולבחור את הסוג שאת רשימת המרכיבים שלו יכול לבטא גם מישהו שאין לו תואר בכימיה. ובכלל, עדיף לבשל לבד. רוצה אזני המן?

ואל תהיי כזו אשכנזית. מה רע בלטבול לחם בשמן זית? למה צריך למרוח הכל? או לזלף קצת שמן זית, להוסיף תבלינים נחמדים כמו תערובת זעתר ולקלות בתנור. יאמממ.
צמחונות צהל"ית‎ 372615
קליה בתנור? השתגעת? זה מחמצן את השמן!
צמחונות צהל"ית‎ 372641
או לשתות על הבוקר כוסית של שמן זית.
צמחונות צהל"ית‎ 372653
עדיף שמן קיק.
צמחונות צהל"ית‎ 372654
איכס. אני מת על הארומה של שמן הזית. אגב, כשהייתי ילד בגן (בפולין) היו נותנים לנו לשתות כל יום כוסית של שמן לויתנים.
הרבה ילדים שנאו את זה-אני אהבתי את זה.
צמחונות צהל"ית‎ 372891
1 או למרוח את השמן ככה, כמות שהוא.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים