בתשובה לגדי אלכסנדרוביץ', 26/06/07 21:47
דווקא תכנית לא רעה 448659
כי לחם הוא מוצר מעובד.
דווקא תכנית לא רעה 448662
לאו דווקא מעובד - אפוי בטמפ' גבוהה. אין להם בעיות עם צורות עיבוד כמו טחינה, ייבוש, גלגול ופליק פלאק לאחור.
דווקא תכנית לא רעה 448666
מעניין. מה הנימוקים לזה?
דווקא תכנית לא רעה 448682
מעל 40 ומשהו מעלות, הם אומרים, מתרחש שינוי כימי במזון והוא מאבד מערכו התזונתי, בעיקר מהחלבונים שבו (או אף מפתח רעילות מסוימת). הם כן משתמשים בטכניקות של ייבוש מזון בשמש או בתנור (בטמפ' נמוכות מ-‏40 מעלות).
דווקא תכנית לא רעה 448683
מעניין. אז זו בעצם דיאטה משופרת, לא משהו אידאולוגי.
דווקא תכנית לא רעה 448689
זה בהחלט נגזר מתפיסת עולם וגם מהרעיון שכך חי האדם ''במקור''.
דווקא תכנית לא רעה 448693
אוקיי, אז זו תפיסה משונה, בהתחשב בכך ש"במקור" האדם מת בערך בגיל 30.
דווקא תכנית לא רעה 448696
בממוצע :-)
דווקא תכנית לא רעה 448697
קצת על תזונת ציידים לקטים:

דווקא תכנית לא רעה 448769
ידוע שמעל 40 מעלות כל הפלוגיסטון בורח מהדגנים.
דווקא תכנית לא רעה 448872
מה שמוביל לרמה לא-מאוזנת של המרה הצהובה והמרה השחורה.
דווקא תכנית לא רעה 449359
אני לוקח מולטי-פלוגיסטון בכדורים (זה גם מוריד במשקל)

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים