בתשובה לeasy, 28/05/08 15:25
מי זה "אוכלים"? 479364
תודה וחן-חן.:) האמת, זה נשמע לי מסובך מדי בשבילי. כמה זמן זה לוקח בדרך כלל?
מי זה "אוכלים"? 479368
10 דקות? רבע שעה? משהו כזה.
מי זה "אוכלים"? 479375
אכן כך.
מה זה "מסובך"? 479370
זה הרוטב האולטימטיבי לסטודנטים חסרי כישורים קולינרים וחדורי עצלות.
מה זה "מסובך"? 479371
הא? יש לי הרגשה שאת פשוט לא יודעת מה פירוש "חסרי כישורים קולינריים"... (לפחות לא מה זה אומר לגבי המתמודדי על שיא גינס במחסור זה).
מה זה "מסובך"? 479380
טוב, אז הוא רוטב לחסרי כישורים קולינריים נורמטיבים. לא יודעת לגבי מקרי קיצון.
מה זה "מסובך"? 479373
כן, וזה גם הרוטב המומלץ ע''י אגודת הקרדיולוגים.
מה זה "מסובך"? 479376
לא ממש. הרוטב השני שהזכרתי הוא יותר מומלץ. באופי הם דומים, אבל במקום הפטריות, השום, היין ושאר התוספות הבריאות יש 200 גרם של גבינת רוקפור (כלומר "גליל" של תנובה) מפוררת, מותכת בשמן זית ועליה נשפכת השמנת. קצת פלפל לבן וקצת עלי אורגנו קצוצים משלימים את פצצת הכולסטרול הזאת. תענוג.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים