בתשובה לנועה ו, 06/02/11 18:00
הגדרות על קצה המזלג. 563724
שאלה מוזרה. הרי דיברת מה יותר בריא.
הגדרות על קצה המזלג. 563725
כן. אבל נראה לי, שכך או כך, החלקים בשוארמה עדיפים על פני בשר טחון.
הגדרות על קצה המזלג. 563727
אז זה לא בגלל שההמבורגר זה בשר טחון אלא בגלל שהשוורמה זה בשר הודו.
הגדרות על קצה המזלג. 563732
למה, אפשר לטחון גם הודו...

הודו נחשב לבשר נחות?

___________
מה אני יודעת. אני צמחונית בכלל.
הגדרות על קצה המזלג. 563734
שווארמה זה לא בשר טחון (אני מדבר על מה שנהוג לאכול בישראל).
הגדרות על קצה המזלג. 563735
הוא שאמרתי.
המבורגר עשוי מבשר טחון ולכן יש סיכוי שיש בו כל מיני מרעין בישין. שוארמה, כבש או הודו, פחות גרועה.
הגדרות על קצה המזלג. 563775
הודו פחות טעים.
אני לא יודע מה יש בהמבורגר תעשייתי, אבל אני יודע בהחלט מה יש בבשר שאני טוחן בבית - 100% Chuck, אני חושב שבעברית זה נקרא אונטריב.
הגדרות על קצה המזלג. 563851
מה כבר מכניסים להמבורגר במסעדת המבורגרים משובחת? לא נראה לי שיותר מדי. או לפחות אני מקווה.
הגדרות על קצה המזלג. 563863
במסעדה, כבר לא. במקום שממנו הם קנו את הבשר...

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים