בתשובה לכותרת, 06/02/11 18:53
הגדרות על קצה המזלג. 563735
הוא שאמרתי.
המבורגר עשוי מבשר טחון ולכן יש סיכוי שיש בו כל מיני מרעין בישין. שוארמה, כבש או הודו, פחות גרועה.
הגדרות על קצה המזלג. 563775
הודו פחות טעים.
אני לא יודע מה יש בהמבורגר תעשייתי, אבל אני יודע בהחלט מה יש בבשר שאני טוחן בבית - 100% Chuck, אני חושב שבעברית זה נקרא אונטריב.
הגדרות על קצה המזלג. 563851
מה כבר מכניסים להמבורגר במסעדת המבורגרים משובחת? לא נראה לי שיותר מדי. או לפחות אני מקווה.
הגדרות על קצה המזלג. 563863
במסעדה, כבר לא. במקום שממנו הם קנו את הבשר...

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים