בתשובה לירדן ניר-בוכבינדר / מוחמד אכלן, 06/04/11 22:23
עגל הזהב 567290
זה כי אתה רק 90%, ולכן טועם מדי פעם בשר, ולכן זוכר את טעמו.

הנה איך זה עובד אצלי:
-"רגע, זה בשר? תטעם רגע, נראה לי שהכניסו לזה בשר!"
-"תרגעי, זה גזר!".
עגל הזהב 567296
D-: וגם - תשעה חודשים זה לא מספיק זמן. דרושות שנים רבות כדי להיפטר מהתכנות הגופני ולייצר את הגועל נפש האוטומטי. אני עוד לא לגמרי שם ויש דברים שמגעילים אותי יותר ופחות. אינני יודעת למה אבל הרתיעה הכי מופנמת אצלי היא מביצים. אולי בגלל הצורה הברורה של הדבר ואולי בגלל שפעם מישהו כתב שביצה היא הווסת של התרנגולת. במקום שני במהירות התגובה נמצאת חמאה, החומר המזוקק השמנוני שנשאב משדיה של פרה. המילים "עגל" או "טלה" יוצרים אצלי אסוציאציה מיידית ואני רואה אותם מול עיניי.
למרות זה לפעמים פתאום צץ בי חשק לשקשוקה, אבל הוא נשכח מיד.
עגל הזהב 567298
אם ביצה היא הווסת של התרנגולת, אז העגבניה (הפרי שאוכלים) היא הרחם של העגבניה (הצמח) וגרעני החמניה הם השפיך של החמניה.
עגל הזהב 567339
שלא נדבר על זה שהביצה יוצאת מתוך התרנגולת דרך "פתח הביב": אותו מעבר אחיד אצל העופות שמשמש גם לעשיית צרכים. אבל ביננו, הקושי האמיתי בטבעונות הוא לא הווויתור על מאכלים אהובים אלא הקושי החברתי.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים