בתשובה לדורון הגלילי, 23/04/14 11:28
הצעה לניסוי מרתק 631231
שרוכים, שרוכים. חבל על גרביים טובים.
הצעה לניסוי מרתק 631232
אבל לשרוכים אין את הארומה שיש לגרביים. מה הפלא שזה לא טעים?
הצעה לניסוי מרתק 631235
חשבתי, אפעס, שזה שהשרוכים מזכירים מקרוני, זה יעזור איכשהו. לא עזר בכלל, אולי בגלל הצבע (אל תענה את מה שאתה כנראה מתכוון לענות בעניין הצבע - כבוד אכסניא, הירידה מתחת לכל ביקורת וכולי..).

אגב ארומה, בארומה בבילינסון אכלתי לפני כמה זמן מרק אפונה משובח, ודווקא בלי גרביים (נדמה לי. בעצם מי יודע). אמנם לקחו כסף כאילו כל אפון עשוי מאורניום מועשר, המנוולים, אבל היה טעים. אפשר היה לדון בסעודה עתידית לשם התנסות משותפת, אבל לצערי המרק ההוא חיסל לי את התקציב.
הצעה לניסוי מרתק 631260
רק שלא ירמה אותך ויתן לך את הסוליה במקום את המעטפת.
הצעה לניסוי מרתק 631270
עכשיו ארומה מציעים כריך מ''חביתת'' קמח חומוס, במחיר כמו שאר הכריכים שלהם. לא רע בכלל, בעיקר עם זורקים הצידה את הר המלפפון החמוץ (או לפחות את רובו) שהם שמים בכריך כדי שלא יהיה בריא מדי.
הצעה לניסוי מרתק 631305
די משעשע לקרוא לזה חביתה, בקמח חומוס יש כמות פחמימות דומה לזו שיש בקמח רגיל, אמנם עם חלבונים נוספים שמעשירים אותו. אז בעצם אתה אוכל כריך לחם בלחם, מועשר בחלבונים.
חלק מהרעיון בלעשות כריכים בריאים יותר ומאוזנים יותר זה דווקא להקטין את כמות הפחמימות שבהם, שממילא יש די והותר מהם בלחם שמסביב לתכולה. כריך עם ממרח חומוס וחביתה אמיתית נשמע לי הרבה יותר מאוזן.
הצעה לניסוי מרתק 631306
הבעיה שלחם חיטה לא בריא בכלל עדיף שיפון או כוסמין

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים