בתשובה לירדן ניר-בוכבינדר, 23/04/14 23:09
הצעה לניסוי מרתק 631305
די משעשע לקרוא לזה חביתה, בקמח חומוס יש כמות פחמימות דומה לזו שיש בקמח רגיל, אמנם עם חלבונים נוספים שמעשירים אותו. אז בעצם אתה אוכל כריך לחם בלחם, מועשר בחלבונים.
חלק מהרעיון בלעשות כריכים בריאים יותר ומאוזנים יותר זה דווקא להקטין את כמות הפחמימות שבהם, שממילא יש די והותר מהם בלחם שמסביב לתכולה. כריך עם ממרח חומוס וחביתה אמיתית נשמע לי הרבה יותר מאוזן.
הצעה לניסוי מרתק 631306
הבעיה שלחם חיטה לא בריא בכלל עדיף שיפון או כוסמין

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים