בתשובה להאייל האלמוני, 20/04/15 13:39
מה באמת הכי ישראלי? 653839
1 אני הבנתי את הערת הרגל שלך בדיוק הפוך ממה שאתה כיוונת אליו - שלא יכול להיות שהמטבח הישראלי/אמריקאי הומצא בשנת קומן של אותן מדינות, אלא עשורים לאחר מכן, כשהן התחילו לגבש תרבות אוכל מובחנת משלהן.
מוצרי חלב 653887
נדמה לי שגבינה לבנה רכה, לבן וגיל הם המצאה קיבוצית ייחודית. הלא כן?
מוצרי חלב 653905
ייתכן.
מוצרי חלב 653914
מתברר שללבן יש שמות שונים בשפות אחרות, מ-soured milk ועד Lapte acru. אז לא.
גיל לעומת זאת, אני מתקשה להאמין שבמקום אחר קיים הגועל-נפש הזה. אם כי לך תדע. אולי בארצות אחרות יש לבן מגעיל כמו גיל.
תגיד ''גבינה'' 653915
בארוחת צהריים אחת במסעדת סטונדטים אחת בגרנובל, הקינוח (האחיד) היה פנכה קטנה של משהו שמחינת העין והחך שלי היה בלתי ניתן להבחנה מגבינת תנובה 9%. לצערי לא רשמתי לפני איך הם קראו לזה.
מוצרי חלב 653948
ממתי קיימת הגבינה הלבנה הרכה? עד כמה נוח להשתמש בה ללא מקרר?

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים