בתשובה לצפריר כהן, 27/10/15 11:05
עיבוד לשוני 666507
מדובר על מוצרי בשר שאתה קונה בסופר או במעדניה מוכנים לאכילה כמו נקניק, פסטרמה, נקניקיות וכן הלאה. בארצות המערב אלו מרכיבים משמעותיים בתפריט (סנדוויץ' עם האם=חמון=ז'מבון הוא אבי אבות המזון).
אני מניח שחלק מהנזק, אם לא עיקרו, נגרם מהתוספים כמו ניטריט נתרן חנקיתי [ויקיפדיה]("החומר רעיל ליונקים"). לגבינות קשות יש את החמרים המשמרים שלהן כמו אשלגן סורבט [ויקיפדיה] שגם הם לא שיא הבריאות, אבל כנראה פחות מזיקים מאלו של הנקניקים.
עיבוד לשוני 666514
אם כך, למה לא טען איגוד הבריאות העולמי שהנתרן החנקיתי הוא גורם הבעיות?
עיבוד לשוני 666523
כי את המחקרים עשו על תזונה מסוימת ולא על החומר עצמו. זה שהחומר מסרטן זה רק ניחוש שלי. נראה לי שזה ניחוש לא רע בכלל, אבל עדיין לא מדע.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים