בתשובה לצפריר כהן, 09/02/17 13:56
על חורבותייך ירושלים 689427
ובאותו מקרה כולם אוהבים יותר את הפסטה תוצרת בית /טריה ולא יבשה, את לחם השיפון המיוחד (שתאמין לי עולה הרבה יותר מלחם רגיל), את השוקולד תוצרת חוץ שעולה הרבה יותר מהחברה הנפוצה יותר, את נתח הבשר המסוים אצל הקצב המסוים שעולה פי שלושה מבשר אחר ברשת נפוצה, וכו'.
בכל המוצרים האלה, מחירי מוצרי ה"בוטיק" יקרים משמעותית - יותר מאשר בבירה לעיתים - מהמוצר הנפוץ והזול יותר.
על חורבותייך ירושלים 689431
אבל השאלה היא האם יש לזה הצדקה? כלומר: יש לזה הצדקה בגלל שהבוטיקים מצליחים לגבות מחיר גבוה יותר. אבל האם באמת מוצדק לשלם את זה?

כאשר אתה מייצר בעצמך, ברור שתחשיב את זה כטעים יותר. מצד שני, אני מניח שבמקרים רבים זה פשוט לא נכון. קל הרבה יותר לפספס בבישול ביתי.

לעניין שוקולד: אני זוכר שכל שוקולד שהבאתי מבלגיה נחשב לשוקולד איכותי ונהדר. גם הבונבוניירות שקניתי בחנויות המובחרות, וגם שוקולדים פשוטים שקניתי או קיבלתי. אני מניח שהתווית הזו כבר הוסיפה משהו לטעם. אני צריך לנסות את זה בשנה הבאה.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים