בשבח העורכים 321113
אומרים שמי שאוהב פוליטיקה ונקניקיות, מוטב שלא יתעניין כיצד מכינים אותם. אבל, בעניני פרסום מאמרים, כדאי לדעת מה קורה בחדר העריכה. דיויד שיפלי, עורך עמוד מאמרי הדעות של הניו יורק טיימס, מספק הצצה לתהליך העריכה של מאמרי הדעות, כל מאמר, כולל המאמר שלו עצמו. מנסיוני הקטן באייל, אני יכול להעיד שהתהליך דומה מאד לתאור של שיפלי.

"לפני שדבר מה מפורסם בעיתוננו, אתם יכולים להיות בטוחים ששאלות נשאלו, טיעונים הובהרו, קיצוצים הוצעו - ותוספות - ושגיאות עובדתיות, כתיב ולשון תוקנו (אני מקווה)."

"החוק הכי חשוב שלנו הוא ששום דבר לא מתפרסם בעמוד הדעות אלא אם קיבלנו אישור מהמחבר."

בשבח העורכים 321161
הני"ט מתגאה באיכות העריכה שלו? אחרי הסקנדלים האחרונים? אני מקווה שהשיפלי הזה הוא העורך שהחליף את הקודם.
בשבח העורכים 321190
שיפלי הוא עורך עמוד מאמרי הדעות, לא של הכתבות והחדשות.
בשבח העורכים 321196
לא קראתי את המאמר הנדון ( כבר שנים שאני מתעצל להרשם שם) אבל איכשהו הציטוט שהבאת הזכיר לי את הכיתוב על חבילת איטריות. משהו כמו ''מוצר זה יוצר תחת ביקורת קפדנית ובשימוש בחומרי הגלם המעולים ביותר''.
בשבח העורכים 321217
זהו, שהשאלה היא איזה יצרן מכסה את אחוריו בדרך יעילה יותר: יצרן האיטריות המבטיח כי "מוצר זה יוצר תחת..." או יצרן(?) העדשים המזהיר: "יש לברור לפני השימוש" (כלומר, נכון שאתה משלם עבור עדשים, אבל קח בחשבון שאני אורז גם אבנים בשקית).
בשבח העורכים 321326
עכשיו קראתי את הלינק. הוא מתאר שם את כל תהליך עריכת מאמרים ואני חושבת שיש שם תוכן משמעותי. אל תתפס לצטוט הזה
בשבח העורכים 321330
מעולה. על מקור אמין כזה אני סומך!
בשבח העורכים 321332
בחייך! מה אתה מקשיב לי, תקרא לבד או אל תקרא זה לא אכפת לי. אני לא צריכה לשכנע אף אחד. יום טוב ותרגע.
בשבח העורכים 321337
צוחק איתך, נו. יאללה, איזה כבדים האנשים פה.
בכל אופן, מזלך שאת לא צריכה לשכנע אף אחד.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים