![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
1. ברובוסטה יותר קפאין מבערביקה. 2. הוא נחשב איכותי יותר בשל שלל חומרי הארומה שבו ולא בשל תכולת הקפאין (שאינה ערובה לטעם- ראה רד בול) 3. קיימים בלנדים של ערביקה\רובוסטה שמנצלים את יתרונות שני הזנים 4. לטעימות קפה קוראים cupping והגדרות הטעם שאולות מעולם היין -אם מזדמן לכם לנסות - זו חוויה מתקנת. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני חשבתי שזה כוסות רוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הנה הלינק |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |