![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
משרים במים לדקה ומכנסים מיד לתנור חם מאד. הקליפות מתבקעות מיד. משם לצנטריפוגה להפרדת הקליפות מהגרעינים. יכול להיות שפועל גם בסוגי פיצוחים אחרים (כגון פיסטוקים). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עם גרעיני חמניות אין בעיה. הבעיה הגדולה היא באמת עם הפיסטוקים. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כמה חם? יעבוד גם בבית? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
יעבוד בבית של פיסטוק. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |