![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אהמ... זה יכול להסביר למה האוכל באירופה הרבה פעמים טעים יותר...:) תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עכשיו פיצחנו את סודו הגדול של רובושון: הוא פשוט שם פחות סוכר! | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מיהו/מהו רובושון? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
רובושוןזה זה: וככה זה נראה: |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
נראה כמו האמא של הקריקטורות על האוכל הצרפתי | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא ביחס למסעדות יוקרה צרפתיות "אמיתיות". בכל מקרה, אם אתה בפאריז ויש לך 100 אירו מיותרים, לך על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |