![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
שמרים יבשים או שימרית? המתכון שלי (פשוט אבל יעיל): 2 כוסות קמח לבן כוס המכילה קמח תירס (לא קורנפלור) קמח מלא וקמח לבן ביחס של שליש-שליש שליש. 1 כוס מים 2 כפות שמן (רצוי זית אבל לא חובה) 2 כפות שימרית או 0.66 כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר חצי כפית מלח ולמכונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בעצם, זו שנתנה לי את המתכון מוסרת: אפשר גם שמרית. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |