![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא לא, מטעמי טעם בלבד. ככה זה באנינות. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מעולם לא שמתי לב להבדל בטעם בין חסה שנחתכה בסכין לבין חסה שנחתכה ביד. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני חושב שזה קשור בהגרת נוזלים. לפי הטענה, חסה שנחתכה ביד נשארת יותר פריכה. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גם אני לא מרגישה בזה, לכן דיברתי על אנינות. רק גורמה אמתי יכול. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מצד שני, אני לא חובבת חסה גדולה. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא רק טעם - יש גם טענה שהמתכת מחמצנת את מקום החיתוך וגורעת מהוויטמינים (לכן מוכרים סכיני פלסטיק גדולים לחיתוך חסה,ולכן ממליצים לחתוך סלט בחתיכות גדולות יותר ולא ''קצוץ-קצוץ''). | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לחתוך כך סלט בכלל? או רק סלט חסה? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גם סלט בכלל (לא אני, אני מתה על סלט ערבי). | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |