![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מעולם לא שמתי לב להבדל בטעם בין חסה שנחתכה בסכין לבין חסה שנחתכה ביד. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני חושב שזה קשור בהגרת נוזלים. לפי הטענה, חסה שנחתכה ביד נשארת יותר פריכה. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גם אני לא מרגישה בזה, לכן דיברתי על אנינות. רק גורמה אמתי יכול. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מצד שני, אני לא חובבת חסה גדולה. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |