![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אנחנו מכינים את החומוס לבד,בבית, מה שנותן פרספקטיבה שונה לכל צורת ההסתכלות על הנושא. 50% גרגירי חומוס מבושלים. 25% טחינה גולמית 25% מים, מיץ לימון ושמן זית. תיבול- מלח, כמון ושום. אפרודיזיאק. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כמה? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עזוב כמה, איפה קונים אותו? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אתה באמת מצפה שאחשוף כאן את הדילר שלי? | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |