![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
s.o.s. לאופות ולאופים שביננו,האם בצק שנעשה ללא שמרים,אלא עם אבקת אפיה, סודה לשתיה ויוגורט, צריך להניח לפרק זמן לפני הכנסתו לתנור? או שאפשר לאפותו מיד? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לידיעתי, לא צריך להניח לתפוח. אבקת אפייה עושה את זה, בתנור (זו הרי מלכתחילה הסיבה שיש מתכונים ללא שמרים... לחסוך בזמן). | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מה שברקת אמרה. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
זה מה של.ב.פ לימדה אותי. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עפר אני לרגליכן, הלחם הוא הצלחה מרשימה. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |