|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | אוקי. ומה ההשוואה לפי ויטמין C? B? אשלגן? ברזל? ולמה בחרת רק כרוב ותפוז שיש בהם 40 מ"ג למאה גרם, ולא שעועית שחורה עם 230 מ"ג למאה גרם ? _ המסמך שקישרת אליו חסר, משום מה. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | קישור מתוקן: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S03... ובמסמך הנ"ל לא היה שעועית. |  | 
|  |  | 
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא | 
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
|  RSS מאמרים |
			כתבו למערכת |
			אודות האתר |
			טרם התעדכנת |
			ארכיון |
			חיפוש |
			עזרה |
			תנאי שימוש והצהרת נגישות | © כל הזכויות שמורות |