|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | השניצל המקורי הוא לא מוינה. קראתי פעם שבמקור השניצל הומצא ע״י הביזאנטים, מהם הגיע אל המאורים, דרכם עבר אל האיטלקים ומשם הגיע לאוסטריה. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | מאורים? בניו זילנד? אולי התכוונת למורים (מוסלמים בספרד)? |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | הוא התכוון מופים. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | מופּים וחופּים, נגנו בתופים? |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | כן אבל הכוונה היא למורים בצפון אפריקה, עוד לפני שהם הגיעו לספרד. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | לביזנטים היה קשר קולינרי יותר חזק עם המורים מאשר עם האיטלקים? |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | הביזנטים שלטו תקופה מסוימת בצפון אפריקה. |  | 
|  |  | 
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא | 
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
|  RSS מאמרים |
			כתבו למערכת |
			אודות האתר |
			טרם התעדכנת |
			ארכיון |
			חיפוש |
			עזרה |
			תנאי שימוש והצהרת נגישות | © כל הזכויות שמורות |