![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
זה יעבוד היטב, בתנאי ש: 1. תגרגר את זה מספיק זמן בפה. גרגור של עשרים שניות לפחות. 2. באותה הזדמנות תצליח לזקק את הוודקה מריכוז אלכוהול של 40% לריכוז של 60% אלכוהול לפחות 3. כמובן שהגרגור בפה רק יוריד את ריכוז האלכוהול. 4. אני עדיין מנסה לחשוב על טכניקה שתאפשר לשטוף את הגרון ביסודיות. המחשבה על כך מעלה בי בחילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
תיארתי במקום סמןך את הפרוצדורות לשטיפה שטיפה בפה לפחות דקה אחת, 20 שניות זה פחות מדי. בסיום השטיפה הנימרצת מאבדים זמנית את התחושה בחניכיים ובלשון וכן מאבדים את חוש הטעם. אובדן התחושה והטעם ימשכו לא יותר משעה. דילול האלכוהול פירושו ספיגה בריריות וזה בדיור מה שמחסל את המזהמים, כך שדילול כזה אינו גורם שלילי אלא דווקא יותר אפקטיבי. שטיפה אינה אפקטיבית לכאבי גרון ובמיוחד לא לכאבי גרון שמקורם בשקדים: שהרי השקדים מייצרים חומר חיסוני שגורם לכאב, יעני ציטוסיקינים או משהו כזה. גם אם שיתקת כאב בשקדים לזמן קצר השקדים ימשיכו לייצר חומרים צורבים לאחר זמן לא ארוך לכן כאב הגרון יתחדש. |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |