![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אבותינו (לפחות האבות של של רוב הכוסתבים באתר) לא אכלו אבוקדו. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
יש שומן רווי גם בקוקוס, לצורך העניין (וכמובן שיש בשומן מהחי). | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עד כמה שאני מבין, השומן, גם מהחי, הפסיק כבר מזמן להיות האויב המרושע שעשו ממנו פעם. בכמויות סבירות הוא יותר מועיל ממזיק, ועדיף לאין ערוך על תזונה עשירת פחמימות וסוכרים. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מעולם לא טענתי אחרת. רק טענתי ששומן רווי יש גם ממקור צמחי, כך שהרעיון של שומנים צמחיים מוקשים הוא לא כל כך רדיקלי וחדשני. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני לא בטוח כמה קוקוס היה זמין לרוב אבות אבותינו (בטח יותר מאבוקדו) | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |