|
||||
|
||||
בהחלט מעורר תאבון! |
|
||||
|
||||
בצירוף מקרים שכזה, יצא לי לאחרונה לאכול בחדר אוכל קיבוצי אחרי עשרות שנים שלר עשיתי זאת. זה ממש כמו מסע אחורה בזמן. האוכל היה סביר, אם כי פחות עשיר במבחר יחסית לכתבה. בדבר אחד הפתיעו אותי לטובה - החריף שהוגש ליד החומוס היה מטורף. הספיקו לי שני ביסים והייתי צריך להתאושש עד סוף הארוחה. ואני רגיל לאכול חריף. |
|
||||
|
||||
הסחוג הוא מקום מפלטו של הטבח הנוכל. אני מעדיף אישית לאכול פלפל חי ירוק ולא סחוג זהבי או שיפקה וכו'. בחורף הם פחות חריפים, בקיץ הם לפעמים אכזריים. |
|
||||
|
||||
'ואני רגיל לאכול חריף' - 1. אנחנו מדברים על הירוקים החיים או השיפקה החיוור? 2. זה בהחלט עושה חשק לאכול חריף. |
|
||||
|
||||
1. גם וגם. וגם אדומים למיניהם. אם בשיפקה אתה מדבר על אלה ששמים שניים-שלושה מהם בפיתה של פלאפל - הם מאד טעימים, אבל רמת החריפות שלהם בינונית. 2. הידד! |
|
||||
|
||||
אתה שם לב באתר של איזה מוסד מופיעה הכתבה על החריף ותוחלת החיים, כן? (אחד המאפיינים של רפואה-אלטרנטיבית-לייט: שמחים לצטט מחקרים מדעיים אם הם תומכים במה שנראה למאמינים מראש נכון, אינטואטיבית או אידיאולוגית. אם מציגים להם מחקר מדעי שמנוגד למה שהם חשבו קודם, יש להם ק"ן טעמים, רובם נכונים למדי, למה לא לסמוך עליהם.) הייתי לוקח את הכתבה הזו עם גרגר או שניים של פלפל שחור. |
|
||||
|
||||
פלפול נאה! |
|
||||
|
||||
ניב גלבוע ביצע עבודת מחקר מדעית ורצינית על השניצל בפיילה של גוש דן. לדעתי המנצח ניצח בגלל המוזיקה ולא בגלל השניצל. מוצע לכל שניצליה שהחנות היא בבעלותם להזמין אומנים דגולים להופעת טעימות בעודם בחיים. |
|
||||
|
||||
נחמד. מה שלי הפריע מרחוק במנות שהוא טעם, שכמעט לא היו בפיתה תוספות של ירקות/טחינה/רוטב שיכולים לשדרג כל מנת שניצל. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |