![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא, אני מעדיף את השיטה של האדים שעוברים בלחץ דרך גרגרים דחוסים, בשיטה הזו ניתן להשיג תוצאות טובות בזמן סביר באמצעים ביתיים פשוטים. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מה שכן, מישהו יודע איפה משיגים את הפופצ'יק הזה שדוחסים איתו את הקפה לפני שמכניסים את הזרבובית למכונה? קיבלתי במתנה מכונת אספרסו משומשת, אבל בלי פופצ'יק. בחנות כלי בית צחקו עלי... | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא ממש. מכונות האספרסו הביתיות עובדות על לחץ נמוך בהרבה מהמכונות בבתי הקפה מה שהופך את הקפה לפושר. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |