![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
נניח שהגיוון מספיק חשוב, ושהתמציתיות של התחליף השני מספיק נמוכה, בכדי שיהיה הבדל בין שימוש בתחליפים חצי-חצי, או שימוש רק בשני. כמובן שלטובת השני (הלא-דומה לחלב אם), אחרת השאלה לא מעניינת. מה עכשיו? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
התכוונתי לתסריט שבו התחליף השני מכיל את כל מה שמכיל הראשון, לכל הפחות, ובכמות לפחות זהה. כלומר, שהשימוש בראשון חצי מהזמן ובשני חצי מהזמן, דווקא מוריד את הגיוון של התזונה. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |