![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בכל המאמר הארוך שאני מתרגמת לא עלה מושג שנקרא "זמנות חלבון", אף שמדובר במאמר על זמינויות של חומרים רבים אחרים. בגיגול אפשר לראות שהמושג נמצא בעיקר בפי הבודי בילדרס (שאגב, לא מעט מהם טבעוניים). נראה שאחוז החלבון הגבוה ביותר נמצא דווקא באצות ים, ובסויה יש "חלבון מלא" מהסוג שיש בבשר. נשמע לי שמה שכתבת הם סיפורי סבתא, אבל ליתר בטחון אשאל את המומחית התזונאית שעורכת את המאמר. בכל אופן הערה: בכל המאמרים ובכל המקומות תמיד מומלץ להנביט את הקטניות (גם את הדגנים) או לפחות להשרות אותם, זאת לא מעשייה, זה באמת משפר את הערכים התזונתיים שלהם, וגם יותר טעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
סויה היא המקור העשיר ביותר לחומצת האמינו לוצין (leucine) שמפתחי הגוף אוהבים כי היא הוכחה כמשפרת בניית שריר אצל חולדות. לפי מחקר חדש החומצה החביבה הזאת גם עשויה להועיל במצבים פרה-סוכרתיים, וזה כבר אמור לעניין הרבה אנשים שלא בהכרח רוצים להיות שוורצנגר. שניצל סויה, היר איי קאם. |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |