![]()  | 
				
				
  | 
			![]()  | 
		||
				
  | 
			||||
![]()  | 
			
				לכזה יש חסרונות בריאותיים כמובן. אני מקווה לפחות שאתה משתדל לקחת את אלה עם ה-15% אחוז שומן ולא אלה (הנפוצים יותר) עם ה-28%. זה תמיד משעשע איך אנשים היסטריים באשר לאחוזי השומן בגבינות הלבנות שלהם, ובמקביל טוחנים חומוס עם 28% שומן כאילו כלום.  | 
			![]()  | 
		
![]()  | 
		
![]()  | 
				
				
  | 
			![]()  | 
		||
				
  | 
			||||
![]()  | 
			חומוס אחלה בקופסה הגדולה עם הטחינה משומשום מלא, אני לא בבית כרגע אבל לפי האתר הזה יש בו 15.8% שומן. | ![]()  | 
		
![]()  | 
		
![]()  | 
				
				
  | 
			![]()  | 
		||
				
  | 
			||||
![]()  | 
			חוץ מזה, נראה לי הממרחים שאני מכין בבית הם בריאים למדי (אם כי אני לא חוסך בשמן). | ![]()  | 
		
![]()  | 
		
| חזרה לעמוד הראשי | 
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
			  RSS מאמרים |
			כתבו למערכת |
			אודות האתר |
			טרם התעדכנת |
			ארכיון |
			חיפוש |
			עזרה |
			תנאי שימוש והצהרת נגישות
		 | 
		© כל הזכויות שמורות |