בתשובה לשוטה הכפר הגלובלי, 22/05/25 15:24
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 778985
לגבי המינוי החדש (והזמני, אם מותר לקוות) של דוד זיני, מינוי שהתחיל בצורה מבטיחה עם חריגה מהוראות הצבא לגבי פגישות עם פוליטיקאים בלי אישור הרמטכ''ל, הבנתי שיש לו קשרים טובים עם המשפחה המלכותית, כך שמן הסתם דעותיו מוכרות ומקובלות עליה ולא התעורר צורך לשאול אותו ישירות מה הוא חושב על הסוגיה.
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 779005
לא יודע עליו משהו ענייני, אבל אומר מה שאחרים חוששים לומר. בא ממשפחה כהניסטית (דוד שלו היה רב הטכניון שקשקש על דין רודף לרבין), 11 ילדים. את הציפורים מן הלהקה הזו, אנו מכירים. במצב העניינים הנוכחי, חובת ההוכחה עליו. יתכן שהוא עצמו כשר, אך אין לכך שום עדות פוזיטיבית.
עילוי מיוחד, כנראה שאין כאן, לאור המהירות בה הרמטכ"ל נפטר ממנו.
בצבא שאלו מפקדיו, איננו יכולים לשרת. גם לנו יש עיקרי אמונה.
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 779013
הכתבה הראשית במעריב כרגע אומרת בדיוק מה שאני טוען: נתניהו עשה מט של טירונים לרונן בר.
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 779014
כן. מט סנדלרים למי שלא מנע מאלו עם הסנדלים להכנס לכאן, כך לפחות לפי נאומו. לו היה - בר - פונה לבית הדין לעבודה, עד היום הוא היה ראש השב״כ והיה מוציא לביבי את המיץ. אבל זה לא קשור לביבי. ביבי הוא לא שחמטאי טוב. יש לו פשוט מזל שיש לו יריבים שלא יודעים איך משחקים. יתכן ומישהו הטעה את בר ולא הסביר לו שבית הדין לעבודה בקרן היסוד יותר קשוח מבית הדין לצדק בקריית הממשלה או תחושת החיבוק של המחאה ברחובות.
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 779015
אני מסכים לגמרי. הוא משחק מול טירונים.
הטענה (והאכזבה) הראשית שלי מאנשים בסדר גודל של רונן בר היא לא שהם לא מבינים בפוליטיקה.
היא שהם לא מתייעצים עם אנשים שכן מבינים לפני שהם עושים טעויות שהן בכיה לדורות.
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 779027
מסכים עם טענה כזו. גם לדעת להתייעץ עם האנשים הנכונים זה כשרון נדיר במחוזותינו.
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 779043
במעריב מעודדים את בר למשוך את ההתפטרות.
משם:
"ההחלטה של ראש הארגון רונן בר לנקוב בתאריך פרישה התבררה בימים האחרונים כטעות."
עכשיו באים?
העתירה בעניין פיטורי ראש השב''כ 779117
כמאמר הבדיחה הנושנה: אילו היו קוראים לו דוד מיני אז היינו כולנו הולכים להתמיין.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים