![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
פסטה זה לא משהו שיותר נוח לשנע מאשר קמח ומשתמר טוב? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
באותה הסגנון - אפשר להמציא את הגלידה. פסטה זה טעים אבל הוא מתחרה במאכלים אחרים. אבל גלידה? זה גימיק רציני מאד. המרכיבים וההכנה פשוטים מאד. זה בעיקר בעיה לוגיסטית - לארגן קרח ומכונת גלידה פרמיטיבית. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הרומאים אולי לא, אבל הפרסים הקדומים הכירו משהו כמו גלידה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני די בטוח שכבר מתקופות קדומות יותר ידעו להכין מאפים יבשים ומשתמרים מחיטה, קרקרים כאלה או אחרים. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | ![]() |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |