בתשובה לדב אנשלוביץ, 06/01/23 17:08
רגע של פחד 782242
במינויו של דוד זיני לעמוד בראש השב"כ וכניסתו לתפקיד החל מהיום אני רואה קרן אור ראשונה הבוקעת מבעד לערפל. בית המשפט שלנו שאינו אמור לאחוז בחרב בכל זאת אוחז בה ונאבק מאבק איתנים להשאירה בידיו. מנויו של זיני איך שהוא שומט מידיו של בית המשפט חלק מהחרב, וכך מקרב אותנו מעט להיות דמוקרטיה, ויש בי איזו תחושה שישנה הקלה מעטה בלחץ על צוארי ועל צואר רוב העם שאינו שייך למעמד האצולה שהתגבש אצלנו לאחרונה.
אני מקווה ששוב לא נראה תפיסתם של אנשים פטריוטים באישון לילה וזריקתם למרתפי השב"כ תוך מניעת מפגש עם עורכי דין ואפילו ניסיון לדחוף אותם להתאבד כפי שנעשה לאותו קצין שנתפס באישון לילה במלון באילת רק מישום שביקש להעביר לראש הממשלה מידע אותו רונן בר ביקש להסתיר, שתיבלם המצאת פרשות מוזרות חסרות בסיס פלילי דוגמת "קטר גייט" לצרכים פוליטיים לא רלוונטיים, אני מקווה שהתופעה המוזרה של "השבכ היהודי" המשתמש בסוכנים דוגמת אבישי רביב שתפקידם הוא להסית כנגד הימין ולהכפישו ומשתמש באמצעים כמו נישואין לצורך השגת מידע וכדומה העוצר אנשים בניגוד לחוק והסוחט בעינויים הודאות כפי שנעשה לבן אוליאל תיבלם. הקיצור מקווה שתיבלם הפרת זכויות אדם בסיסיות על ידי השב"כ היהודי.
עכשיו אני רק מתפלל שזיני יהיה חזק מספיק כדי שלא יעדיף תקשורת מלטפת ורהבילטציה של השמאל על האמת שלו, בדומה למה שקרה לאריק שרון אביחי מנדלבליט המפכל הנוכחי דני לוי (כנראה) ורוני אלשייך.
רגע של פחד 782244
דוד זיני כמשיח בן דוד של הדמוקרטיה וזכויות האדם! אכן פטה מורגנה מרהיבה. מה עוד צפוי לנו מן המקלדת שלך?
סמוטריץ בוננזה בתפקיד שלמה החכם באדם וגוטליב בתפקיד אסתר המלכה?
רגע של פחד 782245
מינויו של דוד זיני לראש השב''כ הוא אבן הדרך הראשונה בנתיב המוביל לסרבנות אידיאולוגית.
רגע של פחד 782259
רגע, מה?
נישואין לצורך קבלת מידע?
תן לי בבקשה קישור לזה.
רגע של פחד 782265
כתבה אחת מרבות שסיפק לי ה chatgpt
רגע של פחד 782270
תודה.
נבהלתי לרגע.
רגע של פחד 782285
קריאת הכתבה הרגיעה אותך?
רגע של פחד 782292
חשבתי שזה משהו מהזמן האחרון.
מדובר על שנות התשעים (אחרי תפיסת המחתרת היהודית).

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים