בתשובה לירדן ניר-בוכבינדר, 25/04/04 21:02
אפר ולבנה 214661
האפר לא מעלה חמיצות אלא להיפך מפחית ממנה .
המותג אכן מצליח בצפון וגם במשפחתי נהנים ממנו . בתי הצעירה ,האנינה מבני המשפחה , טוענת בתוקף שלבנה חייבת להעשות מחלב צאן ולא בקר ונשבעת בנקיטת חפץ במותג של מחלבת בוטיק השוכנת בגבעות שבין יודפת להררית - ''חלב עם הרוח'' שמה .
אשתי , לעומת זאת , בוחנת בעין ספקנית כל מוצר חלב שמקורו באזור תמרה עבלין ודעתה לא נחה עד שהיא משתכנעת שהמוצר מפוסטר .היא ראתה מקרי אכינוקוקוס לא מעטים שמקורם דווקא באזור גאוגרפי זה ומאז אין המשפחה צורכת לעולם לבנה שנקנתה בצידי דרכים למרות הניחוח האותנטי .
אפר ולבנה 214710
ועדיין על סמך הנסיון עדיף אפר בלבנה מחור בלבנה.
אפר ולבנה 214951
אני כמעט בטוח שאין קשר בין פיסטור לאכינוקוקוס, שלא עובר בחלב אלא בצואת כלבים (אם מישהו לא רחץ ידיים אחרי שהוא ליטף את הכלב, הוא עדיין יכול למרוח לך את זה על גבינה, בין שהיא מפוסטרת ובין אם לא). אתה (כנראה?) מתכוון לברוצלוזיס.
אפר ולבנה 215036
צודק ,
זה בבשר וההוא בחלב .

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים