בתשובה לג. שמעון, 12/07/02 0:16
Mind the Gap 77833
מקום מצויין!
אוסיף על מה שכתבת ואמליץ על סטייק היען המצויין שאכלתי שם לפני שלושה שבועות. נהדר.
והנה הזדמנות לחובב סטייקים כמוני (שבולס פטרוזיליות מהטעמים שבהמשך המשפט) לנסות לשפר את בריאות הרגלי האכילה שלו ולהימנע מהמעבר לפטרוזיליות: האם נכונה השמועה כי בשר היען בריא להפליא?
שמועה אחרת טוענת טענה דומה לגבי בשר הקנגרו. אם היא נכונה, האם מי מן הקוראים יודע היכן ניתן להשיג בשר כזה באזור המרכז?
האם מישהו מכיר אתר טוב שיעזור לי לאזן את תאוותי לאוכל טעים עם חובתי לשמור על חיי?
Mind the Gap 78071
לא יודעת לגבי בריא, אבל אין ספק שהוא צמיגי.
Mind the Gap 78073
מי צמיג? קנגרו?
כי היען לא... הוא טעים מאוד.
Mind the Gap 78074
האמת, אולי הבעיה היתה במסעדה, אבל אני אכלתי במסעדת ורד הגליל יען שהיה בקושי לעיס.
Mind the Gap 78135
אני אכלתי יען בקולומבוס בהרצליה מספר פעמים - וזה הפך לבשר החביב עלי מכל אלו שניסיתי עד היום.
ואפילו נקיפות מצפון אין על אכילת יען - חיה מעצבנת שמגיע לה למות. (:
Mind the Gap 78149
בהזדמנות זו, אולי יוכל מישהו לענות - ראיתי פעם במעדנייה לב יען ארוז בשקית פלסטיק ‏1. אז אני מבינה שיש להוציא אותו מן האריזה, אבל אחר כך, מה עושים עם כזה דבר?

1 עליה היה כתוב "לב יען".
לב יען 78158
אני לא בשלנית דגולה, אבל אם עושים חלקים פנימיים על הגריל (כבדים או מעורב) אז אפשר להוסיף את לב היען (בחתיכות).
שימו לב שבשר היען מכיל פחות שומן מבשר רגיל, ולכן אם מוסיפים אותו לצלי יש לוודא שיהיו מספיק נוזלים.
לב יען 78182
עכשיו אני מבינה: איך הורגים יען? מספרים לו שאחרי מותו יככב במעורב ירושלמי. התקף לב מובטח.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים