אמממ... 186282
כפעיל מרכזי באחת מהמפלגות הגדולות בארץ, אני חושב שזה קצת מהכל והרבה לא כלום. אצלנו בראשון לציון נוצר מצב בו בסקרים מועמד מסויים סומן כראש העיר הבא, ופעל כאופוזיציונר תקשורתי מאוד לראש העיר המכהן במשך זמן רב. אבל סקרים לחוד ומציאות לחוד. בפועל אחוז ההצבעה עמד על 42% כשרובו למעשה זה אנשי ראש העיר המכהן (עובדי עירייה, פעילי המפלגה ומשפחותיהם, והרבה עבודת איתור תומכים פוטנציאלים ש"הומרצו" ביום הבחירות). רוב התושבים לא מרוצים מתפקודו של ראש העיר, אבל מעט מאוד מאלו שלא מרוצים הלכו להצביע. וכך שוב (בפעם החמישית!) נבחר ראש העיר המכהן.

אז מה היה לנו?
היה סיקור תקשורתי נרחב, כולם הכירו את שני המועמדים, אנשים רצו להחליף את ראש העירייה, ברובם לפחות. ובכל זאת נשארו בבית....
אמממ... 186450
אני לא מכיר את ראשל"צ ואין לי שום סימפטיה מיוחדת לראש העיר הנוכחי, אבל הטענה שמתוך 42% של תושבי העיר(למיטב ידיעתי אחת הערים הגדולות בארץ) שהצביעו, *הרוב* היו עובדי-עירייה ופעילי-מפלגה נשמעת לי מופרכת. גם אם היית כותב "רבע" זה היה נשמע לי מופרך. מצד שני, אם הרוב הגדול הם תומכים פוטנציאליים שהומרצו ללכת להצביע, כפי שכתבת כהערה שולית, אז מה בדיוק לא דמוקרטי בזה?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים