דווקא הדברים הקטנים כן מתגשמים 1944
תלוי רק איך מסתכלים על זה.
לפני כשבוע בערך אכלתי ארוחת ערב עם הורי, אנשים צמחונים.

אימי הכינה איזשהו תבשיל סויה דמוי בשר מוכן, שהיה מסריח למדי. עיון מדוקדק במרכיבים העלה שהיה שם כמות נכבדת של שמרים.

מייד כל המשפחה נזכרה בתיאורי האוכל בספרי המד"ב, הטוענים שבמאה ה- 21 זה כל מה שנאכל... (במיוחד מערות הפלדה של אסימוב).

שלא לדבר על כך שהפאלם 5 היה מונח באותה עת על השולחן, והמשפחה דנה במאמר בעיתון הארץ שהיה בפאלם.
דווקא הדברים הקטנים כן מתגשמים 1947
טוב שעוד לא הגענו לאצות (או לגופות. מישהו ראה את הסרט "השמש הירוקה"?)
אצות-רצות 2019
"אצות נורי", מרכיב חשוב במטבח היפני כבר המון שנים (מאות? אלפים?), הן מעדן (נו טוב, טעם נרכש). למשל, כשהן שוחות במרק מיסו. פעם קניתי כזה, אבקה בשקית להכנה מהירה, ורשימת המרכיבים נראתה לי לקוחה מספר מד"ב ישן וגרוע - אוסף מבהיל של כימיקלים עם שמות ארוכים.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים