האמאמא של ההמבורגרים גרה בניו אורלינס 359802
לפונדק טאקר יש מתכון מנצח - המבורגר ממולא מטוגן בשמן עמוק. קציצת בשר ממולאת בכל טוב, פלפלים חריפים, גבינת מוצרלה או גבינה שוויצרית, פטריות, פילפלוני חאלפניו, בייקון, חזה עוף ואו פרוסת בשר חזיר. הכל מוטבל ברביכה ומטוגן בשמן עמוק. לא לשכוח להזמין ליד את המעדן ממיסיסיפי, מלפפונין חמוצים בטיגון עמוק. מי שעדיין רעב ובריא, יכול להוסיף כקינוח את ההמצאה שבאה מסקוטלנד, חטיף טווינקי בטיגון עמוק או אולי עוגיות אוריאו מטוגנות ברביכה. נא לדאוג לאמבולנס לפני הארוחה.

האמאמא של ההמבורגרים גרה בניו אורלינס 359805
מזכיר לי את "ניו יורק-ניו יורק" בהרצליה.נכנסנו פעם לשם ואחד החברים התאוותנים הזמין המבורגר של 500 גרם שהיה רשום בתפריט. כמובן שלא הצליח לאכול אותו.
האמאמא של ההמבורגרים גרה בניו אורלינס 359829
טווינקי מטוגן? ועוד המצאה סקוטית? על מה עוד הם יחשבו הסקוטים הללו? אולי שיקחו חומוס, יעשו ממנו כדור ויטגנו אותו! אה, יש כזה? טוב, לא אמרתי כלום.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים