תו תקן 627807
ייתכן שבתעשיית המזון יותר מעשי להתשמש בכלי של "תו תקן" מאשר לדרוש פיקוח ישיר של המדינה. יש תקן עולמי כזה, ומכון התקנים הישראלי "תומך" בו.

"ת"י ISO 22000 ניהול מערכות בטיחות המזון - כיום הצרכנים מודעים לנזקים העלולים להיגרם מאכילת מזון שאינו בטיחותי. יישום של מערכת בטיחות מזון, מבטיח שהארגון עושה ככל יכולתו להפחית את הסיכוי כי אנשים ייפגעו מהמוצרים שהוא מספק."

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים