![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
> מלפפונים נאכלים בדרך כלל טריים, בסלטים או כירק חתוך. קישואים בדרך כלל דורשים בישול או טיגון > למלפפונים יש מרקם קריספי ופריך, במיוחד כשהם טריים. קישואים לעומת זאת רכים יותר. > למלפפונים יש טעם עדין ומרענן. קישואים, למרות שהם גם בעלי טעם עדין, יכולים לקבל טעמים שונים בהתאם לאופן ההכנה שלהם. > משפחה בוטנית: למרות שהם שניהם שייכים למשפחת הדלועיים, הם מינים שונים. המלפפון הוא פרי (כן, פרי), והקישוא הוא זן של דלעת קיצית. ---------------- Gemini עלול לטעות, לכן חשוב לבדוק היטב את התשובות שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אם דלעת היא לא פרי, מהי? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
דלעת זה קלבסה ושזה על קוסקוס עם גרגרי חומוס ושאר ירקות זה בכלל נהדר. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
דלעת מתפתחת מפרחים ומכילה זרעים. אין יותר פרי מזה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
נכון. דלעת זה פרי. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מלפפון הוא קישוא. המלפפון שקם והיכה את הגנן הוא במקור מלון. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |