|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | > מלפפונים נאכלים בדרך כלל טריים, בסלטים או כירק חתוך. קישואים בדרך כלל דורשים בישול או טיגון > למלפפונים יש מרקם קריספי ופריך, במיוחד כשהם טריים. קישואים לעומת זאת רכים יותר. > למלפפונים יש טעם עדין ומרענן. קישואים, למרות שהם גם בעלי טעם עדין, יכולים לקבל טעמים שונים בהתאם לאופן ההכנה שלהם. > משפחה בוטנית: למרות שהם שניהם שייכים למשפחת הדלועיים, הם מינים שונים. המלפפון הוא פרי (כן, פרי), והקישוא הוא זן של דלעת קיצית. ---------------- Gemini עלול לטעות, לכן חשוב לבדוק היטב את התשובות שלו. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | אם דלעת היא לא פרי, מהי? |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | דלעת זה קלבסה ושזה על קוסקוס עם גרגרי חומוס ושאר ירקות זה בכלל נהדר. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | דלעת מתפתחת מפרחים ומכילה זרעים. אין יותר פרי מזה. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | נכון. דלעת זה פרי. |  | 
|  |  | 
|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | מלפפון הוא קישוא. המלפפון שקם והיכה את הגנן הוא במקור מלון. |  | 
|  |  | 
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא | 
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
|  RSS מאמרים |
			כתבו למערכת |
			אודות האתר |
			טרם התעדכנת |
			ארכיון |
			חיפוש |
			עזרה |
			תנאי שימוש והצהרת נגישות | © כל הזכויות שמורות |