![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מדובר על מוצרי בשר שאתה קונה בסופר או במעדניה מוכנים לאכילה כמו נקניק, פסטרמה, נקניקיות וכן הלאה. בארצות המערב אלו מרכיבים משמעותיים בתפריט (סנדוויץ' עם האם=חמון=ז'מבון הוא אבי אבות המזון). אני מניח שחלק מהנזק, אם לא עיקרו, נגרם מהתוספים כמו ניטריט נתרן חנקיתי [ויקיפדיה]("החומר רעיל ליונקים"). לגבינות קשות יש את החמרים המשמרים שלהן כמו אשלגן סורבט [ויקיפדיה] שגם הם לא שיא הבריאות, אבל כנראה פחות מזיקים מאלו של הנקניקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אם כך, למה לא טען איגוד הבריאות העולמי שהנתרן החנקיתי הוא גורם הבעיות? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כי את המחקרים עשו על תזונה מסוימת ולא על החומר עצמו. זה שהחומר מסרטן זה רק ניחוש שלי. נראה לי שזה ניחוש לא רע בכלל, אבל עדיין לא מדע. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |