בתשובה לאסתי, 25/02/03 11:21
חיסונים טעימים 132067
הרעיון החיסון המצוי בפרי אינו להזריק את האורגניזם המזיק (הפתוגן) כולו לפרי ואז לאוכלו.
הרעיון הוא להנדס גנטית את הפרי כך שתאיו ייצרו חלבון מסויים אחד (או אולי יותר) אשר יגרו את מערכת החיסון לייצר נוגדנים.
עובדים על זה למשל לגבי צהבת.
פירות על הכוונת הן בננות ותפו''א.
לגבי תפו''א נזכרו קצת מאוחר שאסור לבשל את התפו''א (כי במצב פירה, החלבון המחסן כבר נהרס), צריך לאכול לא מבושל, וזה לא כ''כ טעים.. (מצד שני, זה רק ביס אחד וזה עדיף בהרבה מלמות מצהבת)
תודה. 132086
חיסונים טעימים 132147
אם אינני טועה, תפו''א לא מבושל הוא לא רק לא טעים, אלא אף מסוכן - הוא מכיל חומר רעיל, שנהרס בבישול.

ואת משטרו העריץ של קים ז'ונג איל יש להפיל (על אפה וחמתה של המתנגדת)
חיסונים טעימים 132151
התפו"א כבן למשפ' הסולניים אכן ניחן ברעלן (אני חושב שקוראים לו Tomatin ע"ש חברה מכובדת אחרת במשפ') אך זה מתפוגג לו בעת הבשלות.

(תמשיך ככה, בסוף עוד תצליח לשכנע את באי האתר באופן היפנוטי, ומשם..to take over the world !!!)
זה לא בירוקים? 132255
אתה בטוח שלא מדובר רק בתפוחי אדמה שטרם בשלו?
דווקא יצא לי לאכול קצת תפ"א ללא בישול. לא משהו. בעל אופן, לא היו תופעות לוואי.
תופעות לואי 132256
אחת מתופעות הלוואי הידועות של אכילת תפו''א לא מבושלים היא החלפת האות ''כ'' ב''ע''.
תופעות לואי 132260
בדיוק ראיתי שארז כבר התייחס לזה. קבל אופס.
אגב, בעניין קים, אם זה לא היה האייל הייתי כותב ''די, נשבר הזין'', אבל מפאת קדושת הגיליון אסתפק ב''מאסנו''. חוץ מזה, תזהר, לאובססיות יש נטייה יתרה לצמוח מחצי-בצחוקים.
תופעות לואי 132262
התבלבלתי. התגובה לעיל מיועדת לכליל.
תופעות לואי 132267
אם כך התעלם בבקשה מהתגובה שלי.
הגם אתה אפו? 132266
הרעיון שכליל נאורי ואנוכי הם אותו בן-אדם מעליב גם אותו וגם אותי במידה שאין לה שיעור. תתבייש.
הגם אתה אפו? 132268
סליחה.
בתור ענישה אתה יכול להחליף אותי עם מי שאתה רוצה למשך 24 שעות.
מה הבעייה שלך עם כליל? הוא דווקא בסדר יחסית. לא?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים