בתשובה להאייל האלמוני, 05/05/03 22:43
אני הצבעתי חזיר! 145113
יש לך בעיה עם זה? כן? בעיה שלך.
ולעניין, עוף ובקר נוטים להתייבש על האש ואני אוהב בשר עסיסי. אני גם אוהב את הבשר שלי מדמם, ובשר כבש הוא קצת סיבי וקשה מכדי להיות גם מדמם, גם לא יבש וגם ניתן ללעיסה. לכן ההעדפה שלי היא לצלעות חזיר.
כמו שזה נראה כרגע, זאת אופציה פופולרית למדי, ובצדק.
אני הצבעתי חזיר! 145136
אין לי בעיה עם זה שהצבעת ''חזיר'' - סתם סקרנות. אני מסורתי ואינני מכיר את טעם החזיר, אבל אלו ששאלתי בדרך כלל סיפרו לי שהחזיר טעים כבייקון הרבה יותר מאשר כסטייק, לפיכך הופתעתי מהפופולריות של חזיר-על-האש.
אגב, אם צולים אנטריקוט צלייה קצרה הוא איננו מתייבש, כדאי לך לנסות.
אני הצבעתי חזיר! 145142
דווקא בייקון אני לא כל כך אוהב, אבל צלעות חזיר על האש זה מצוין.
כשאתה אומר צלעות... 145293
אתה מתכוון ל-pork chops או ל-baby back ribs ?
אתה מתכוון לטומי לפיד? 145566
אני הצבעתי חזיר! 145148
אם אתה אוכל בשר כשר אז הוצאת ממנו את הדם והמלחת אותו לפני שזרקת על המנגל. כדי שבשר כזה לא יצא יבש אפילו אם זה אנטרקוט אתה צריך בשר מאיכות ממש טובה וזה עולה מאד יקר.
אני הצבעתי חזיר! 145179
אני לא מכשיר בשר לפני הצלייה.
אני תוהה עד מאד 145515
מי מכין אצלכם בשר שהפרות נוטות להתייבש? לייבש עוף זה באמת קל וצריך להזהר, אבל לייבש סטייק? צריך יכולות רבות כדי להצליח להרוס סטייק טוב.
אני תוהה עד מאד 145539
תלוי איזה בשר בקר.
פילה מתייבש במהירות עצומה על האש. אנטריקוט וסינטה פחות, אבל צריך ליישן אותם מספיק זמן כדי שיהיה אפשר לאכול אותם מדיום ומטה, ובתנאי התברואה של ישראל, אני לא בטוח שזה רעיון טוב. בשר עגל אני לא אוכל.
פילה לא מכינים במנגל 145545
או בכלל, בינינו. סתם בשר משעמם.

אנטריקוט וסינטה מיושנים היטב אפשר למצוא אצל מגוון קצבים בארץ, ואני לא מכיר שום נתון על תחלואה מוגברת אצל מי שמקפיד שהבשר שלו יהיה מיושן בארץ. לך על זה...
אני תוהה עד מאד 145673
על פי ספרי הבישול שלי, בכל מקרה מומלץ לצלות בשר עגל היטב, ולא ''מדיום''. חשבתי שכך גם לגבי חזיר, אבל כנראה שטעיתי.
טוב, לא נותר לי אלא להמשיך לקנא...

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים