בתשובה להאייל האלמוני, 12/11/03 13:37
מזמן רציתי לשאול 180441
בתור חלקאי ולא ביולוג אני יכול להגיד שהרכב הפרי משתנה לפי ההבשלה, וההחלטה מתי לקטוף היא לפי כמויות הסוכרים.
למשווקים אין יכולת לדעת מתי היו ריסוסים, ואיזה. יש ריסוסים שלא מרססים כשיש פירות.
ראה ראונד- אפ בדיון 1407
מזמן רציתי לשאול 180444
מז'תומרת "למשווקים אין יכולת לדעת מתי היו ריסוסים, ואיזה"? אם החקלאי יצטרך להצמיד לארגזים את האינפורמציה הזאת, היא יכולה לחלחל עד לצרכן, לא? הרי המשווק גם לא יודע אם יש או אין ויטמין B1 בתמ"ל של רמדיה, והיצרן הוא המחוייב ברישום.
מזמן רציתי לשאול 180447
החקלאי הקטן הממוצע בעל ידע מועט, ולמרות נסיונות למקצע את המקצוע אין הרבה הצלחה.
יש הרבה משווקים חאפרים שמוכנים לקנות ממך פרי מהר,
מה שכן- יש משווקים מסודרים שעושים אנליזה לדגימות פרי
המשווק הוא בד''כ זה שממין את הפרי, שם בארגזים ומתמחר לצרכן לקילו
מזמן רציתי לשאול 180455
הבנתי.

האם נובע מכאן גם שאם יתגלה פעם שהעגבניות שקניתי רוססו בדי.די.טי, פרתיון או ציאניד יהיה כמעט בלתי אפשרי למצוא את היצרן? אכן, מחשבה מעודדת.
מזמן רציתי לשאול 180502
על שקיות בסברסים שלנו שנימכרות סגורות כתוב בדיוק מה מכיל הצבר, ומצויין שם כי כמות הסוכר משתנה בהתאם להבשלה.
כמובן שמצויין כי המוצר אורגני לחלוטין.

אין בעיה לכתוב את הערכים של הפרי, מלבד זה שעלולים לגלות שאין בו יותר מידי.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים