![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מדובר במחקר שנערך בשיתוף WHO ו NIH, שעבר את אישור ועדת הלסינקי, ובו נבדקה השפעת עובשים על הליבידו. מסתבר שטירונים רבים פיתחו עמידות לסודה לשתייה, והיה הכרח, למען בטחון ילדינו, ולמען תדע כל אם עבריה - למצוא תחליף הולם. הניסוי הוכתר בהצלחה. ואולם כתופעת לוואי נתגלה שהעובש בשיתוף עם פחמימות מורכבות תורם לעלייה של המוטיבציה - המנגון אינו ברור אך נשקל ההשערה שכמות מסויימת של עובשים משפיעה ומגבירה את הפרשת הסרוטונין. אמת דיברתי. |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |