![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בשלב זה התשובה המובילה, עם 1/3 מהעונים (21 מתוך 63). קונפורמיסט עלוב. אבל למען הדיוק: לא "ישר מהברז". בד"כ זה עובר בדרך בבקבוק ומיושן במקרר, וכמעט תמיד יש תווך של כוס. (בחולם, מלוכלכים). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
או, סוף סוף מישהו אומר את זה. התשובה שלי היתה: קרים, עם קצת ויטמינצ'יק, בכוס (זכוכית, גדולה, מהקולקציה של מרת'ה סטוארט בקיי מארט, תודה ששאלתם). אבל לא היתה כזו אופציה. אז כתבתי מהברז. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אז את בכלל לא שותה מים, אלא מיץ פטל. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא, זה עדיין מיים. מספיק ויטמינצ'יק רק כדי לנטרל את הטעם של הכלור. כמו לשים פלח לימון. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |